Perşembe, Mayıs 08, 2008

Windows Mobile 6'yı seçmek için bir sebep

Hep Windows Mobile'ı eleştirince WM'den nefret ediyormuşum gibi bir izlenim bırakmış olabilirim. Evet, aslında bazen Windows Mobile'dan nefret ettiğim de oluyor ama, sevdiğim yönleri de var. Daha önce de dediğim gibi, bu bir aşk-nefret ilişkisi.

Bugün de Windows Mobile'ın sevdiğim bir özelliğinden bahsetmek istedim. Bir şeyler yazarken Windows Mobile size kelime önerilerinde bulunuyor, biliyorsunuz. Hatta yazdığınız kelimeleri de öğreniyor. Ancak Windows Mobile 6 sürümü ile birlikte bu bir adım öteye taşınmış, artık kelime gruplarını da öğreniyor. Yani Happy, Tree ve Friends kelimelerini ard arda yazıyorsanız, bunların ard arda yazılması gereken kelimeler olduğunu öğrenip bir daha size buna uygun tavsiyelerde bulunuyor. Önceki sürümlerde kelimeleri tek tek öğreniyordu, o da iyiydi ama şu anki hali çok daha iyi: Artık kelime tavsiye sistemi yazım hızını gerçekten artırıyor.

Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: