Cumartesi, Temmuz 06, 2013

Plants vs. Zombies: Hâlâ oynamadınız mı?

Efsane "küçük oyun" şirketi PopCap'i uzun süredir takip ederim. Bejeweled, Zuma gibi müthiş oyunları ortaya çıkartan PopCap, orijinal fikirleri başkaları tarafından sıkça taklit edilen şirketlerden biri. EA Games tarafından 1 milyar dolara yakın bir rakama satın alınan PopCap'in tablet piyasasında en çok tutan oyunu da son derece başarılı, son derece eğlenceli. Evet, Plants vs. Zombies'den bahsediyorum.



Plants vs. Zombies'de evinize doğru gelen komik zombilere karşı bahçenize ektiğiniz bitkiler aracılığı ile savaşıyorsunuz. Böyle söyleyince saçma geliyor değil mi? Ancak bir şans verirseniz, biraz oynadıktan sonra bağımlısı olabilirsiniz. Oyunu bitirip, tekrar bitirebilir, buna rağmen üçüncü kez bitirmek için istekli olabilirsiniz.



Oyun aslında Tower Defense oyunlarına benzer bir yapıya sahip. Size doğru belirli hatlar üzerinden gelen zombiler var. Her zombinin kendine has karakteri var. Kimisi hızlı, kimisi dayanıklı, kimisi uçarak geliyor, kimisi su altından geliyor. Siz de zombilerin evinize ulaşmasını engellemek için bahçenize çeşitli bitkiler (Tower Defense oyunlarındaki kuleler gibi) dikiyorsunuz. Her bölümde yeni bir şeyler var, bu da oynamayı heyecanlı hale getiriyor.

Plants vs. Zombies’in yakında yenisi çıkacak.Merakla bekliyoruz.Plants vs. Zombies, Mobil Yazılar’ın tavsiyesi!

İndirmek için:
Android: Samsung, Sony, HTC, LG vb. cihazlar için
iOS: iPhone için
iOS: iPad için
Windows: PC için

İlgili yazılar:
Android oyunları
iPad oyunları

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: