Perşembe, Nisan 26, 2007

Alıntı Kuralları

Önce neden böyle bir şey yazmak zorunda kaldığımızı açıklayalım. Mobil Yazılar tarafından yazılmış ve ilk kez Mobil Yazılar tarafından yayınlanan yazıların başka siteler tarafından link bile verilmeden, kendi yazılarıymış gibi yayınlandığına üzülerek şahit olduk.

Bu yüzden açıkça belirtme ihtiyacı hissettik. İşte alıntı kurallarımız:
  1. Mobil Yazılar'dan kısa alıntılar yapabilirsiniz. Kısa alıntı demek aldığınız kısmın yazının beşte birini geçmemesi demektir.
  2. Alıntılarda Mobil Yazılar'a link vermek zorunludur. Lütfen "alıntıdır" diyerek geçiştirmeyin. Ayrıca link görünür bir yerde, görünür bir şekilde verilmelidir.
  3. Yaptığınız alıntılardan bizi haberdar ederseniz seviniriz, ama şart değil. Email adresimiz mobilyazilar et yahoo nokta kom.
İşte bu kadar! Teşekkür ederiz!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Arkadaşım arkadaşıma mail atıyormussunuz içeriğimizi alıyor diye po şahıs benim ama alıntı çalıntı yok arkadaşım blogunuz su an paylasıma son seviye açık bunu nasıl olduğunu solemiyeceğim yalnız blogunuzu paylasıma kapatmanızı tavsiye ediyorum içeriği alan ben değilim paylasıma açık olan sitelerden içerik alan legal bir yazılım..

z dedi ki...

Nasıl almış olursanız olun. Çaldığınız içerik Mobil Yazılar'a ait ve izinsiz alıyorsunuz. Mobil Yazılar'a ait olan içeriği sitenizden bir an önce kaldırın.

Takım Kaptanı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Takım Kaptanı dedi ki...

http://www.proscrias.com/viewtopic.php?f=37&t=277 adresli sitemde yazınızın alıntısını yaptım. Paylaşımınız ve bu güzel yazınız için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

iyi çalışmalar acaba e 71 işletim sistemini windovs mobile olarak sonradan yüklesek olurmu.e 71 alacam ama simbian işletim sistemi kullanıyor bana windovs mobile lazım cevaplandırırsanız sevinirim

z dedi ki...

Merhaba,

Ne yazık ki Nokia E71'e Windows Mobile yüklemek mümkün değildir. Size Windows Mobile işletim sistemi yüklü bir telefon gerekiyor. HTC, HP, Asus gibi firmaların böyle telefonları mevcut. Eğer 3G özelliği aramıyorsanız HTC Viva uygun fiyatlı bir Windows Mobile telefondur.

Saygılar.

İlginizi çekebilir: