Salı, Ağustos 07, 2007

Kısa Kısa

  • PalmInfoCenter'da Palm Treo 800 resimleri ve videosu yayınlandı. Tabi Palm olaya kısa sürede müdahale edip bunları yayından kaldırttı. Herkesin ortak fikri çirkin olduğu yönünde. Biraz dengesiz bir tasarıma sahip gibi, ama böyle cihazlar bazen fotoğraflarından çirkin gözüküyor, elinize aldığınızda ise çok daha farklı göründüğünü farkediyorsunuz. Bu arada sanırım yeni Treo'nun hem Palm OS hem de Windows Mobile çalıştıran sürümleri olacak.
  • Palm Foleo cephesine bir destek de LogMeIn'den. Bilgisayarınızdaki dosyalarınıza uzaktan ulaşabilmek için.
  • iPhone haberleri. iPhone hayranları Apple'ın yapması gerekeni yapıp iPhone için yazılım geliştirmenin önünü açtığından beri yavaş yavaş yazılımlar gelmeye başladı. iPhone için bir oyun, bir ses kaydedici, bir de NES emülatörü geliştirildi. Ayrıca bir şirket Apple'a dava açmış, ekran klavyesinde güya bir patent ihlali varmış. "Amerikalılar ve patent sistemleri!" diyesi geliyor insanın ama, neyse...
  • HTC Polaris söylentisi. WM 6, 3.5 inç 480x640 VGA ekran, GSM, GPS, EDGE, 128 MB RAM, 256 MB ROM, 3 MP kamera, FM radyo özellikleri olacağı söyleniyor.
  • Nokia N81 söylentileri/resimleri. Nokia N81 müzik telefonu 2.4 inç QVGA ekrana, EDGE, HSDPA, Bluetooth'a ve en önemlisi 8GB hafızaya sahip olacakmış.

Nokia N81

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: