Perşembe, Nisan 24, 2008

MSI Wind incelemesi ve Mike Cane'in Türkiye hakkındaki düşünceleri

Uruninceleme.com sitesi ilk kez bir MSI Wind video incelemesi yapmış, önce Mike Cane'e, sonra Engadget'e haber olmuş.

Önce MSI Wind'den bahsedelim. Biliyorsunuz bu aralar uygun fiyatlı ultra-portable cihazlar geliştirmeye çalışıyor herkes. MSI'da bu kervana Wind isimli 10" ekranlı 1.2 kg ağırlığındaki cihaz ile girmeye hazırlanıyor. Ürüninceleme.com'un hazırladığı videoda MSI Türkiye genel müdürü ile ürünün çalışır durumda olmayan bir versiyonu anlatılıyor.

Aslında burada kadar Mobil Yazılar'a gönderilebilecek bir haber var elimizde. Ancak dikkatimi çeken bir kaç ilginç şey daha var.

Uruninceleme.com'un videosunu Mike Cane keşfetmiş, bloguna yazmış. Cane mobil cihaz dünyasında kendi çapında üne sahip olan birisi. Engadget'da Cane'in blogundan görerek videoya yer vermiş. Mike Cane'in uruninceleme.com'un bloguna da göz atmış, orada Akbank'ın "İhtiyacım var" reklamını görmüş, bloguna bir sonraki eklediği yazı da bununla ilgili olmuş. Şöyle diyor: "Bloglarında bu banka reklamına rastladım. İtiraf etmeliyim ki Türkiye hakkındaki fikirlerim 1800'ler dolaylarından kalma ve içinde fesler geçiyor. Videonun sesini kısın; Londra ya da Paris'i gösteriyor olabilir."

Aslında fazla açıklama yapmaya gerek yok. Dünya ile daha fazla iletişim kurmamız gerektiği ortada. Bir de onu bunu yasaklayarak yanlış mesajlar göndermekten vazgeçmemiz lazım.

Don't worry Mike, I'm just saying we Turks need to communicate with the world more.

Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: