Cuma, Mayıs 09, 2008

Creative Zen V açılmıyorsa...

Creative Zen V'niz açılmıyorsa, cihaza kulaklığı takın normal açtığınız gibi açın, Play düğmesine basın. Ses geliyorsa, sizinle aynı problemi paylaşıyoruz demektir.

Bugüne kadar sorunsuz çalışan Zen V bozuldu. Hem de durduk yere. Önce ekran kırmızılaştı. Sonra karardı, karardı, kapkara oldu. Artık ekranda neredeyse hiç bir şey görünmüyor. Biraz araştırınca bu cihazların ekranının kendiliğinden bozulduğuna dair pek çok şey buldum.

"Creative Zen V açılmıyor" diye arayarak Mobil Yazılar'a gelen insanların en azından bir kısmının aslında ekran problemi yaşadığını zannediyorum. Bendeki cihaz garanti kapsamında, MultiMedya'ya göndermeyi düşünüyorum. Bakalım, inşallah süreç sorunsuz işler. Bunu da daha sonra sizlerle paylaşacağım inşallah.

Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

zen v plus bilgisayar bağlantısını yapamadım bütün programları kurdum ancak çıkarılabilir disk çıkmadı bi de şarj etmeme sorunu var

İlginizi çekebilir: