Çarşamba, Ocak 21, 2009

Internet Tablet'ten ekran görüntüsü almak

Nokia Internet Tablet'inizde ekran görüntüsü almak için kullanabileceğiniz bir program var: Load Applet. Aslında tek yaptığı ekran görüntüsü almak değil. Hem OS2007, hem de OS2008'de çalışan bu program, durum çubuğuna yerleşiyor ve normal halinde işlemcinin yükü ile ilgili bilgi veriyor. Üzerine tıklarsanız çıkan menüde Take Screenshot, Take Delayed Screenshot ve List Processes gibi seçenekler var. İlk iki seçenek ekran görüntüsü almak için. Diğeri ise çalışan programları listelemenizi, istemediğinizi "zorla" kapatabilmenizi sağlıyor.

Load Applet'i yüklemek için cihazınızdan Application Manager'a girip programın ismini aratabilir ya da buraya tıklayarak maemo.org'daki ilgili sayfasına gidebilirsiniz.

Bu yazı için anahtar kelimeler: Nokia n800, Nokia n810, screenshot, ekran yakalama.

Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: