Pazar, Kasım 20, 2011

HTC Flyer güncellemesi

Eğer HTC Flyer’ınızın bildirim alanında “Software update” yazısını gördüyseniz, yeni HTC Flyer güncellemesi size de ulaşmış demektir. HTC Flyer’ın farklı versiyonları olduğu için, kimi zaman güncellemeler farklı tarihlerde yayınlanabiliyor. Benim cihazım Best Buy WiFi versiyonu. Güncellemeyi başarıyla kurdum. Güncelleme sonrası Android versiyonu 2.3.3'den 2.3.4'e çıktı. Şu ana kadar gördüğüm en önemli değişiklik, PDF okuyucusunda kalemin daha iyi çalışıyor olması. Bir de ses tuşlarının varsayılan görevini “Bildirim sesi” olarak değiştirmişler.

Güncellemeyi yükleyen HTC Flyer kullanıcılarından kimilerinin problemler yaşadıklarını belirtelim. Örneğin cihazın kendini telefon zannettiğini ve pili daha hızlı tükettiğini söyleyenler var. Kimisi de cihazı bir daha açamamış. Bu yüzden güncelleme yapmadan önce iki kere düşünmeyi ve eğer cihazınızı güncellemeye karar verirseniz verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Bu arada, resmi Honeycomb güncellemesinden hâlen haber yok.

Konu ile ilgili XDA forumlarındaki başlığı takip etmek isterseniz: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345960

HTC Flyer hakkında daha fazla bilgi için: http://mobilyazilar.blogspot.com/2011/07/htc-flyer-incelemesi.html

HTC Flyer güncellemesi

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: