Pazar, Şubat 05, 2012

Robot Adventure (Ücretsiz Android oyunu)

Hani bazı bazen ilk bakışta basit, hatta kötü gözüken bir oyun bağımlılık yapar, en azından ilk bir hafta boyunca her fırsatta oynamak istersiniz ya, Robot Adventure da öyle bir oyun. Dış görünüşü "çocuk oyunu" gibi. Oynamaya ilk başladığınızda "Ne biçim kontrol sistemi bu!" dedirtiyor. Ama ilk birkaç denemeden sonra oyundan gerçekten zevk almaya başlıyorsunuz.

Eğer oyunun başlarında biraz sabrederseniz, oyun giderek daha keyifli hale gelmeye başlıyor. Robotunuzu gökyüzünde yükseklere doğru uçurarak gezegenden kaçmaya çalışıyorsunuz. Bu yol elbette engelsiz değil. Robotunuzu düşürdüğünüz her seferde bir gün atlıyorsunuz. Her gün kazandığınız para ile robotunuza yeni parçalar alıp onu geliştirme şansınız oluyor. Seçenekler çok, hangi geliştirmeleri yapacağınıza göre strateji kurabiliyorsunuz. Oyunu zevkli yapan faktörlerden biri bu. Bir diğer faktör de "daha ne kadar yukarı çıkabilirim" düşüncesi, keşfetme duygusu.

Ne yazık ki oyunun ömrü kısa, bir hafta içinde robotunuzu en gelişmiş seviyeye getirip son derece yükseklere çıkabiliyorsunuz. Bir noktadan sonra da tekrar etmeye başladığı için anlamsızlaşıyor. Yine de, ücretsiz bir oyun için fazlasıyla eğlenceli.

HTC, Sony Ericsson vb. Android telefonlar için ücretsiz oyun: Robot Adventure

Oyunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

İlgili linkler
Android Market'te Robot Adventure
Diğer Android oyunları

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: