Salı, Aralık 04, 2007

Windows Mobile 6.1 yakında çıkıyor!

Rekabet iyidir demiştim, değil mi? Bazı teknoloji firmalarının telefon işine girmesi, Windows Mobile cephesinde de kıpırdanmalara sebep oluyor. Aslında Windows Mobile 6.1 hakkında elimizde yeterince bilgi yok. Onu görenler NDA imzaladıkları için özelliklerden bahsetmelerine izin verilmiyor. Ancak şöyle bir yorumda bulunuyorlar: "Ağzımızı açık bırakacak derecede birşey yok, ama pek çok "sonunda" dedirten geliştirme var. Şu an WM 6.1 kullanıyor olmayı çok isterdim!"

Windows Mobile Standard sürümünde de güncellemeler var, aslında birileri ekran görüntüleri bile yayınlamış. Arabirim halen rakipleri ile yarışabilecek güzellikten yoksun, ama WM Standard sahiplerinin uzun zamandır beklediği özelliklerin eklendiği söyleniyor.

Bu versiyonun köklü bir yenileme değil, bir güncelleme olduğu vurgulanıyor. Aradaki farklar WM5 ile WM6 arasındaki farklar kadar ise, yani ben öyle olduğunu düşünmek istiyorum, görenlerin neden sabırsızlandığını anlamak zor değil. Bakalım Microsoft bizim için neler hazırlamış!

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: