Cumartesi, Aralık 08, 2007

Spb Time

Spb Time Pocket PC'nizde bulunmasından "zevk duyacağınız" programlardan biri. Spb Time kısaca bir "Alarmlı saat", ama Spb Software House'dan beklediğimiz kalitede, bol özellikli bir yazılım.

Programın stylus gerektirmeyen, parmağınız ile kullanabileceğiniz bir arabirimi var. İlk düğme seti, analog saat, dijital saat ve takvim, ve dünya saatleri için ayrılmış. İkinci set ise sizi kronometre ve sayaçlara götürüyor.

Analog saatin görünümü değiştirilebiliyor. Çok da güzel görünüyor! Dijital saat bölümünde takvim ve tarih de görüntüleniyor. İsterseniz takvimi kapatabiliyorsunuz. Dünya saatleri bölümünde seçtiğiniz dört şehrin saatleri ve dünya haritası bulunuyor. Haritadan diğer şehirlerin saatlerine de bakabiliyorsunuz. Haritayı tam ekran görüntülemek de mümkün. Kronometre ve sayaçlarda, bildiğiniz kronometre ve sayaçlar :) İleri ve geri sayım sayaçları var. Geri sayımın sonunda alarm çaldırmanız mümkün.

Spb Time'ın bir de Today ekranı eklentisi var ki, o da ayrı bir güzel. Today ekranında ister analog, ister dijital saat görüntülenebiliyor, hem de dört şehre kadar. Today ekranı için de skin seçimi yapabiliyorsunuz.

Hoşuma giden bir diğer özellik de ekran koruyucu özelliği. Pocket PC'nize belli bir süre dokunmazsanız tam ekran olarak saati gösterebiliyor. Kaç dakika, kaç saniye sonra ekran koruyucunun çalışacağını siz belirleyebiliyorsunuz. İsterseniz sadece cradle'a takılı olduğu zaman çalışması da mümkün. Yeni masa saatinizi görenler kıskanacak!

Spb Time'ı buradan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: