Pazartesi, Mayıs 05, 2014

Telefon fiyatları

Samsung, HTC, Apple, Sony gibi büyük markaların en iyi akıllı telefonlarından ve ilgimi çeken diğer modellerden oluşan bir fiyat listesi derledim. Sizin de işine yarayabileceğini düşünerek Mobil Yazılar'da paylaşmak istedim. Fiyatlar Mayıs 2014'e aittir ve resimde belirtilen üç markanın internet sitesinden alınmıştır.



Özellikle LG G2 dikkatimi çeken telefonlardan biri, ancak biraz daha beklemek lazım sanki. Yakında LG G3'ün çıkması bekleniyor, belki fiyat daha da düşebilir. Yeni Samsung Galaxy S5 ile yarışamaz elbette ama fiyatı biraz daha düşerse Samsung Galaxy S4'ten çok daha iyi bir seçenek olabilir. Bir-iki problemi var elbette, örneğin MicroSD kart yuvasının olmaması ve bataryasının kullanıcı tarafından değiştirilemiyor olması.

HepsiBurada.com, Vatan Bilgisayar ve Bimeks'in fiyatları arasında kimi zaman 300 TL'ye varan farklar olabilmesi dikkat çekici. Belirli bir mağazanın hep en ucuz olduğunu söylemek de olası değil. Satın almadan önce farklı mağazalardan fiyat araştırmakta fayda var. Belki ilerleyen zamanlarda fiyat değişimlerini de gösteren bir tablo oluşturabilirim.

Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.

İlginizi çekebilir: