Pazartesi, Mart 23, 2015

Eski fiyata Calibro!

Babil.com'un Calibro Basic ve Calibro Touch Lux e-kitap okuyucularının fiyatlarını yükseltmesi, Calibro almak için bekleyenleri oldukça üzmüştü. Daha önceden de yazmıştım, Calibro Basic 150 TL, dokunmatik ekranlı, aydınlatmalı kardeşi Calibro Touch Lux ise 250 TL iken, yeni yılda fiyatlar Calibro Basic için 230, Calibro Touch Lux için 340 TL olmuştu. Babil.com geçenlerde bir indirim yapmıştı ama, fiyatlar yine de yüksekti.



Ancak yeni bir indirim söz konusu. N11'de Babil.com hesap açmış anladığım kadarıyla. N11 üzerinden sattıkları Calibro'larda %20 indirim yapmışlar. Calibro Basic 180 TL, Calibro Touch Lux 270 TL. Lansman fiyatlarından az yüksek ama yine de iyi fiyatlar.

Calibro'nun Twitter'daki hesabına bir soru göndererek N11'de sattıkları ürünlerin kendi sitelerindeki ürünlerden bir farkı olup olmadığını sordum, yok dediler.



Calibro sahibi olmak ya da hediye etmek üzere satın almak istiyorsanız, 25 Mart son günmüş. Az kalmış yani, kaçırmayın derim. Kılıf almayı unutmayın, sonra düşürüp kırmayın (benim gibi) diye de sosyal bir mesaj verip bitireyim.

İlgili linkler:
N11'de Calibro modelleri
Calibro ile ilgili tüm yazdıklarım (incelemeler, ipuçları vb.)

İlginizi çekebilir: