Perşembe, Mayıs 14, 2015

Samsung Galaxy E5'te ekranı küçülterek telefonu tek elle kullanabilmek

Samsung Galaxy E5'te ve diğer Samsung telefonlarda ekranı tek elle kullanabilmek ister misiniz? Doğrusu telefonların ekranları giderek büyüyor. Ancak insanların parmakları uzamıyor elbette! Dolayısıyla bir eliniz dolu iken tek elle telefonu kullanmak zorlaşıyor. Parmaklarınız ekranın her köşesine yetişemiyor. Telefon üreticileri de bu sorunu görmüş olmalı ki çeşitli çözümler geliştirmişler. Bunlardan biri de tüm ekranı küçültmek.



Samsung Galaxy E5'te ekranı küçülterek telefonu tek elle kullanabilmek için yapılması gerekenler: Uygulamalar ikonuna tıklayın, Ayarlar'a girin. Aşağı doğru kaydırıp "Ekran ve Duvar Kağıdı" maddesini bulun ve tıklayın. Burada "Tek Elle Çalıştırma" diye bir madde göreceksiniz, ona tıklayıp sağ üst köşedeki düğmeye basarak özelliği etkinleştirin.

Artık telefonu tek elinizle tutarken ekranın sağ veya sol tarafından parmağınızı ekranın ortasına doğru kaydırıp çekerseniz, ekranın küçüldüğünü ve bütün ikonların tek parmakla erişilebilir yakınlığa geldiğini göreceksiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz aşağıdaki linklerden birine tıklayarak diğer yazılarıma da göz atmanızı rica ederim.

İlgili:
Samsung Galaxy E5 incelemesi
Samsung markası üzerine diğer yazılar
Android üzerine diğer yazılar

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: