Cuma, Nisan 04, 2008

HandyShopper (Palm OS)

HandyShopper Palm OS için alışveriş listesi programı. Aslında gelişimi sırasında daha fazlası olmuş, onu farklı türde listeler oluşturmak için de kullanabilirsiniz, ama en iyi olduğu nokta alışveriş listeleri.

Bir alışveriş listesini metin olarak da yazabilirsiniz değil mi? Ama HandyShopper'ın sıradan bir listeye göre pek çok avantajı var. Ürünlerin fiyatlarını yazabilirsiniz. Zamanla bütün ürünlerin fiyatlarından oluşan bir arşiviniz oluşacaktır, böylece gitmeden ne kadar harcayacağınızı hesaplayabilirsiniz. Alışveriş yaparken de "aldım" diye işaretlediğiniz ürünlerin ne kadar tuttuğunu görebilirsiniz. Mağazalara hatta mağazanın katlarına göre bölümlendirme yapabilirsiniz. Aynı ürünün diğer bir mağazadaki fiyatını yazdıysanız, en ucuz hangisinde olduğunu görebilirsiniz. Bir de "Best Buy" diye bir seçenek var. 240 gramı 5.35 lira olan bir ürün mü, yoksa 380 gramı 7.80 lira olan bir ürün mü hesaplıdır? Bu gibi soruların cevabını çok kolay öğrenebilirsiniz.

HandyShopper'ın en güzel yanı ücretsiz bir Palm programı olması. Buraya tıklayarak sayfasına ulaşabilir ya da buraya tıklayarak doğrudan indirebilirsiniz.
















Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.
HandyShopper ekran görüntüleri yazının devamında »

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: