Perşembe, Kasım 19, 2009

Nokia E63 ve E71'de kişi arama özelliği

Nokia E63 ve E71 modellerinin güzel bir özelliği, ana ekrandayken bir isim yazmaya başladığınızda adres defterinizdeki o isimle eşleşen kişileri anında bulup göstermesi.

Eğer bu özellik sizde çalışmıyorsa, ayarlar menülerinden ilgili ayarı bulmak için uğraşıp durmanıza gerek yok. Ana ekrana çıkın ve birşeyler yazın. Sol menü tuşunun "Seçenekler" olarak değiştiğini göreceksiniz, tıklayın ve açılan menüden "Kartvizit arama açık" seçeneğini seçin. Artık yazdıklarınızla eşleşen kişiler gözükecektir.


E63, E71 ve Symbian S60 ile ilgili diğer yazılarımız için lütfen tıklayınız.

2 yorum:

bugsy dedi ki...

İyi bir elektronik cihaz kullanıcısıyımdır. Şuana kadar çıkan en iyi tüm akıllı telefonları kullandım. Fakat e71'den bir türlü vaz geçemiyorum. Sebebi ise, boyutu, pil ömrü, inanılmaz derecede olan dayanıklılığı, ve kullanışlı olmamasına rahmen bir sürü özelliklere sahip olması. Yeni hediye gelen İphone 5s'inde aslında ne kadar kötü bir telefon olduğuna karar verdikten sonra (4 günlük kullanımdan sonra) tekrardan e71'imi kullanmaya başladım. Lakin ekranda arama özelliğinin çalışmaması beni çok rahatsız ediyordu. İnternette bu konuyu o kadar araştırmama ve NokiaCare servisine sormama, reset atmama rahmen düzeltemediğim bu sorunu YAZINIZ SAYESİNDE ÇÖZDÜM. ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

z dedi ki...

Merhabalar. Yazdıklarımın işe yaradığını görmek, böyle olumlu yorumlar almak ne kadar iyi geliyor bilemezsiniz. Ben de size çok teşekkür ederim.

İlginizi çekebilir: