Cumartesi, Haziran 14, 2008

Dinleyen birileri var mı?

Dinleyen bir üretici varsa açıkça söylüyorum: 1 kilogramın üzerindeki mobil cihazlarınız beni hiç ilgilendirmiyor! Bir de fiyatı 400 doların üzerinde ise, hiç gözükmesin gözüme!

UMPC'leri de kocaman ve yüksek fiyatlı yaparak batırmıştınız. Subnotebook/Netbook/ULCPC gibi bir sürü isim verilen, bence basitçe mini dizüstü denilesi tatlı cihazları da batırmayın lütfen. Onca firmanın onca cihazından sonra en iyi cihazın halen Asus Eee PC kalması ihtimali hoşuma gitmiyor. Madem "süper" özellikli versiyonlar geliştirmeye çalışıyorsunuz, araya bir de Eee PC gibi hafif ve ucuz versiyon sıkıştırın, ne olur?

Bu arada Pocketables'ta çıkmış ve çıkacak olan mini dizüstü bilgisayarlara dair linkler içeren güzel bir yazı var. Tavsiye edilir: http://www.pocketables.net/2008/06/so-many-netbook.html

Bu yazı ve bu sitede yayınlanan bütün diğer yazılar Mobil Yazılar tarafından yazılmıştır ve bütün hakları Mobil Yazılar'a aittir. Başka bir yayında yayınlanamaz. Sitenizin, forumunuzun, blogunuzun ticari amaç taşıyıp taşımaması farketmez. Daha fazla bilgi için lütfen alıntı kurallarına bakınız.

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: