Cuma, Ağustos 24, 2007

Pocket PC'den YouTube videolarını seyretmek

En çok sorulan sorulardan birinin artık basit bir cevabı var. Evet, Windows Mobile/Pocket PC ile YouTube videolarını izleyebilirsiniz.

1. Önce TCPMP'yi indirip kurun.
2. Ardından bu sayfaya gidip, FLV eklentisini (cab dosyasını) indirip Pocket PC'nize kurun.
3. TCPMP'nin Ayarlar bölümüne girin, Seçenekler menüsünden Birlikte Aç'a basın. Açılan pencerenin en altındaki MMS Protocol'u işaretleyin ve Tamam'a basın.
4. Şimdi tek yapmanız gereken www.mobytube.net adresine bağlanmak! Buradan YouTube ve Google videoları üzerinde arama yapabilir, Play'e basıp herhangi bir videoyu izleyebilir, ya da Download'a basıp daha sonra izlemek üzere kaydedebilirsiniz.



Güncelleme: Nisan 2008 itibariyle burada belirtilen ve denediğim alternatif yöntemlerle YouTube ve Google Video izlenemiyor. Diğer siteler izlenebiliyor. Sanırım birşeyleri değiştirdiler.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

tarif ettiğiniz herşeyi yaptım mms protocolude aktif hale getirdim lakin yinede bilinmeyen dosya diye cewap veriyor.
ne yapmam gerekli acaba

z dedi ki...

Merhabalar. FLV eklentisi artık cab dosyası (setup dosyası) haline getirilmiş, "içinden çıkan dosyaları TCPMP klasörüne atmak" yerine dosyaya tıklayarak kurulumunu yapmanız gerek.

Probleminiz hala çözülmediyse cihazınızın markasını/modelini yazarsanız başka bir yol bulmaya çalışabiliriz.

Teşekkürler.

Not: Yazıyı uygun şekilde değiştirdim.

vali dedi ki...

hocam ilk iki adimi yaptim yukledim fakat tcpmp'ye girmiyo hata veriyo diger adimlari gerciklestiremedim o yuzden. cihazimin modeli asus p320 windows mobile 6.1 isletim sistemi. yardimci olursaniz sevinirim

Adsız dedi ki...

CİHAZIM WM5 QTEK HEMEN HEMEN HİÇ BİR VİDEOYU İZLEYEMİYORUM. YUKARDAKİ YOLLARI DENEDİM YİNE OLMADI. BU KONUDA GÜNCEL VE PRATİK BİR ÇÖZÜMÜ OLAN ARKADAŞIM VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

İlginizi çekebilir: